Trollenäs Schakt AB

Transportvägen 27
SE-241 38 Eslöv 

Sverige

Tel: +46 (0)413-575 200

Fax: +46 (0)413-545 078

Mail › info@trollenasschakt.se

​Vi har specialtransport i Skåne & transport i Skåne samt i hela Sverige

Vi på Trollenäs Schakt har i många år hjälpt privatpersoner, företag och offentliga institutioner med specialtransport i Skåne och transport i Skåne och vi vill gärna samarbeta med er.

Med vår expertis kan vi erbjuda dig som kund en skräddarsyd helhetslösning med specialtransport i Skåne och transport Skåne, men även i hela Sverige. Vi tillhandahåller även specialtransport inom hela Europa. 

Vi genomför specialtransport i Skåne och transport Skåne, men även runt om i Sverige med en effektiv och säker upphämtning och leverans. Vår professionella och erfarna personal och vårt breda urval av fordon säkrar att transporten av ditt specialgods går smidigt och snabbt med vår specialtransport i Skåne och transport Skåne

Upphämtning och leverans av specialgods i hela Europa.

När du väljer oss som godstransporter i förbindelse med specialtransport i Skåne så erbjuder vi dig ett färdigt paket där allt från beställning till leverans är ordnat. Vi har alla de rätta maskinerna som gör att vi kan transportera gods som inte kan transporteras på normalt sätt, allt från farligt och tungt gods till brett och långt.

Vi ser till så att alla tillstånd, avtal och pappersarbete är färdigt inför transporten så du inte behöver bekymra dig över något när du använder dig av vår specialtransport. Trollenäs schakt utgår från Eslöv i Skåne, men kan stå för specialtransport och transport i hela Sverige och resten av EU.

​Få en kostnadsfri offert på specialtransport Skåne​ och transport Skåne

Med vår specialtransport i Skåne och transport i Skåne kan vi hjälpa dig med upphämtning och leveransen av specialgods och vi hjälper gärna till med transport av maskiner och annat entreprenörsarbete. På Trollenäs Schakt utför vi vårt jobb genom en nära kontakt med kunden och deras önskemål. Med vår noga planering av specialtransport och transport i Skåne och Europa ser vi till att just er varor levereras till rätt plats vid rätt tidpunkt. 

Vi är ständigt villiga att ge dig en kostnadsfri offert av specialtransport och transport Skåne utan förpliktelser och du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Du alltid välkommen att kontakta oss på telefon: +46 (0)413-575 200 eller e-post: info@trollenasschakt.se.​

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

           Trollenäs Schakt AB, Transportvägen 27,  SE-241 38 Eslöv    Tel: +46 (0)413-575 200   E-mail:   info@trollena​sschakt.se