Trollenäs Schakt AB

Transportvägen 27
SE-241 38 Eslöv 

Sverige

Tel: +46 (0)413-575 200

Fax: +46 (0)413-545 078

Mail › info@trollenasschakt.se

Maskinuthyrning Skåne

Hos Trollenäs Schakt erbjuder vi maskinuthyrning i Skåne och i andra delar av Sverige med vikt på viktig säkerhet och kvalité. Vi hyr ut allt från bygg- och anläggningsmaskiner till mindre maskiner. Med vår professionella hjälp till maskinuthyrning i Skåne ser vi till att du får rätt maskiner till just ert projekt eller arbete. Med hjälp av vår maskinuthyrning i Skåne får du lätt tillgång till de maskiner du är i behov av för att kunna utföra ditt arbete så effektivt som möjligt.

Maskinuthyrning Skåne med säkerhet och kvalité

Med vår maskinuthyrning i Skåne behöver du aldrig oroa dig för att stöta på problem med maskinerna då de alltid är nya och professionella kvalitetsmaskiner som vi tar hand om. Trollenäs Schakt utför regelbunden service på varje maskin och åtgärdar problemen när det finns behov. Därför kan du alltid vara säker på att vår maskinuthyrning i Skåne alltid fungerar och att maskinerna vi hyr ut alltid är fullt funktionerande.

Ett kostnadsfritt offerförslag på maskinuthyrning i Skåne

För att få mer information om vårt arbete med maskinuthyrning i Skåne eller för att få ett kostnadsfritt offerförslag är du alltid välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Du alltid välkommen att kontakta oss på telefon: +46 (0)413-575 200 eller e-post: info@trollenasschakt.se.​

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

           Trollenäs Schakt AB, Transportvägen 27,  SE-241 38 Eslöv Tel: +46 (0)413-575 200   E-mail: info@trollena​sschakt.se​