Trollenäs Schakt AB

Transportvägen 27
SE-241 38 Eslöv 

Sverige

Tel: +46 (0)413-575 200

Fax: +46 (0)413-545 078

Mail › info@trollenasschakt.se

Maskintransporter i Skåne, Sverige och Europa

Vi på Trollenäs Schakt står för maskintransporter i Skåne och i hela Sverige även om vi håller till i Eslöv. Vi har erfaren och duktig personal samt de nödvändiga maskinerna för att kunna stå för en snabb och effektiv maskintransport från Skåne och runt om hela Sverige.

Professionell maskintransport i Skåne, Sverige och Europa

Det är viktigt att man har de rätta maskinerna och förutsättningarna för att kunna göra en bra maskintransport. Det är nämligen obligatoriskt att ha tillstånd för att transportera maskiner både i Sverige och utomlands, vilket vi självklart har. Vid större maskintransporter är det också krav på att ha bilar som följer med under transporten och även detta står vi naturligtvis för.

Vi har maskiner som har kapacitet till att göra maskintransporter för upp till 95 ton. Vi transporterar alla former av mekanisk utrustning och byggmaskiner.

Ett komplett avtal, från beställning av maskintransport till leverans

När du väljer oss för maskintransport av dina maskiner så får du en god service där allt är ordnat direkt från beställning till leverans. Vi kan stå för att ordna med alla nödvändiga tillstånd och att tillhandahålla allt material så att du bara kan luta dig tillbaka och vänta på din leverans.

Ett kostnadsfritt offerförslag för maskintransport

För att få mer information om vårt arbete med maskintransporter eller för att få ett kostnadsfritt offerförslag är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot till att hjälp dig med din nästa transport!

Kontakta oss

Du alltid välkommen att kontakta oss på telefon: +46 (0)413-575 200 eller e-post: info@trollenasschakt.se.​

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

           Trollenäs Schakt AB, Transportvägen 27,  SE-241 38 Eslöv Tel: +46 (0)413-575 200   E-mail: info@trollena​sschakt.se​