​Vi utför specialtransporter i hela Europa

​Vi på Trollenäs Schakt har i många år hjälpt privatpersoner, företag och offentliga institutioner med specialtransporter och vi vill gärna samarbeta med er.​

Med vår expertis kan vi erbjuda dig som kund en skräddarsydd helhetslösning.​

Vi genomför specialtransporter med en effektiv och säker upphämtning och leverans. Vår professionella och erfarna personal och vårt breda urval av fordon säkrar att transporten av ditt specialgods går smidigt och snabbt.

Upphämtning och leverans av specialgods i hela Europa.

När du väljer oss som godstransporter i förbindelse med specialtransporter så erbjuder vi dig ett färdigt paket där allt från beställning till leverans är ordnat. Vi har alla de rätta ekipagen som gör att vi kan transportera gods som inte kan transporteras på normalt sätt, allt från tungt och högt gods till brett och långt.

Vi ser till så att alla tillstånd, avtal och pappersarbete är färdigt inför transporten så du inte behöver bekymra dig över något när du använder dig av vår specialtransport. Trollenäs schakt utgår från Eslöv i Skåne, men kan stå för specialtransport och transport i hela Sverige och resten av EU.

Trollenäs Schakt AB - Scania R730, 4-axlig
Trollenäs Schakt AB - Volvo FH 16 5-axlig

Få en kostnadsfri offert på specialtransporten

Med vår specialtransport kan vi hjälpa dig med upphämtning och leverans av specialgods och vi hjälper gärna till med transport av maskiner och annat entreprenörsarbete. På Trollenäs Schakt utför vi vårt jobb genom en nära kontakt med kunden och deras önskemål. Med vår noga planering av specialtransporten ser vi till att just er varor levereras till rätt plats vid rätt tidpunkt. ​

Vi är ständigt villiga att ge dig en kostnadsfri offert utan förpliktelser och du är alltid välkommen att kontakta oss.

Behöver du komma i kontakt med oss eller har du några funderingar?
Tveka inte att höra av dig!

Våra fordon för specialtransporter

Entreprenadmaskiner, Trailertransporter eller Specialtransporter?

Läs mer om de tjänster vi erbjuder eller kontakta oss om du har några funderingar.